Zangeres Natascha

Allround/Soul

Info

OVER NATASCHA
In 2016 maakt Natascha Vergeer indruk met haar vertolking van Be The One bij The Blind Auditions van The voice of Holland. Inmiddels maakt de zangeres na een jarenlange conservatoriumopleiding en optredens in binnen- en buitenland furore op evenementen zoals bruiloften en bedrijfsfeesten en vanaf augustus 2017 kan dit exclusief via LoveSound.

BIOGRAFIE
Natascha wordt in 1993 geboren in Leiden en brengt in dezelfde omgeving haar jeugd door. Al snel ontdekt ze haar liefde voor muziek en haar wens om hier andere mensen mee te raken. Iets wat ze mede toeschrijft aan haar Molukse roots. Als baby doet ze al liever stemoefeningen dan dat ze begint te huilen. Het blijkt de voorbode van een veelbelovende carrière als zangeres.

Hoewel verlegenheid haar aanvankelijk nog tegenhoudt, begint ze op de middelbare school geleidelijk met optreden. En dat met groot succes. Het talent van de ambitieuze zangeres is onmiskenbaar en ze besluit zangles te nemen om dit nog verder te ontplooien. De positieve reacties op haar optredens sterken haar in de overtuiging dat dit de passie is die ze wil najagen.

NATASCHA BOEKEN VOOR EEN BRUILOFT
In de afgelopen jaren heeft Natascha zich zowel op persoonlijk als muzikaal vlak verder ontplooid. Regelmatige optredens in het Scheveningse Crazy Pianos en een rootsreis naar Indonesië hebben ervoor gezorgd dat haar muzikale carrière inmiddels meer dan ooit in de lift zit. Steeds meer opdrachtgevers willen haar inhuren voor uiteenlopende evenementen.

Met haar warme stemgeluid is ze een graag geziene gast tijdens huwelijksceremonies, maar ook andere momenten tijdens de huwelijksdag weet ze als geen ander te begeleiden. Van R&B tot pop en van rock tot andere stijlen – Natascha Vergeer kan dankzij haar talent en ervaring elke muzikale wens verwezenlijken. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Video

Zangeres Natascha vrijblijvend aanvragen