DJ Sebastiaan

House/Allround

Info

Live opname van DJ Sebastiaan. DJ Sebastiaan is een allround DJ met veel ervaringen, flexibel en divers inzetbaar met zelfs internationale ervaring

Al van jongs af aan draait Sebastiaan graag op verschillende feestjes van vrienden en was hij veel met muziek bezig. Al op jonge leeftijd kocht hij zijn eerste spelers om daar thuis veel op te oefenen. Het volgde al vrij snel dat hij door vrienden gevraagd werd om op feesten te draaien. Dat heeft zich lange tijd door ontwikkeld waarbij hij veel verschillende soorten evenementen heeft gedraaid voor zeer uiteenlopende groepen mensen.

Hij heeft zijn draaistijl doorontwikkeld en zijn eigen muziekstijl verfijnd. Die is het beste te omschrijven als Eclectic, Deep en Energetic. Hij weet als geen ander wat de mensen op de dansvloer willen en zelfs wat de mensen nog niet wisten wat ze wilden. Een DJ is een smaakmaker en zet zelf ook trend, DJ Sebastiaan doet dat als geen ander.

Hij heeft zich op grotere podia mogen plaatsen, zo onder andere in Daydream Festival, The Day Before Tomorrow en op Tomorrowland Dreamville. Daarnaast heet hij zijn eigen clubfeesten en label ontwikkeld onder de naam MAD:AM. Hij is resident geweest bij diverse clubs, waaronder Futur,Noxx, Carre, Lo Rocca en Club Marquee.

Kortom: DJ Sebastiaan heeft zijn strepen verdient. Hij draait naast op grotere evenementen ook graag op kleinere evenementen met een intieme sfeer, waar hij nog meer op het publiek kan inspelen.

Muziek

DJ Sebastiaan vrijblijvend aanvragen

Vorige optredens

Datum Tijd Type evenement Locatie Plaats
2018-09-08 21:00 - 01:00 Allround DJ
de DAM Vrouwenpolder
2018-08-18 21:00 - 01:00 Allround DJ
Wachtebeke
2017-07-15 19:30 - 23:00 Allround DJ
Vinyl DJ
Oostende
2016-05-28 20:00 - 04:00 Allround DJ
Parochiale zaal Grimminge Grimminge