Violiste Danielle

Allround/Classical

Info

Danielle van Berkom groeide op in Boxtel waar zij al op jonge leeftijd les kreeg aan de plaatselijke muziekschool omdat zij een enorme liefde voor muziek bleek te hebben. Inmiddels speelt zij al vele jaren viool en heeft zij een grote voorliefde voor haar elektrische viool. Ze heeft vele stijlen muziek in haar repertoire waaronder rock, pop, house, dance, licht klassiek en Top 40 en kan daardoor voor ieder evenement een geschikte set samenstellen. Ze nam deel aan onder andere Holland's got Talent waar zij in 2010 als eerste elektrisch violiste ooit in dit programma tot de laatste 30 kandidaten behoorde en Beat the Best waar zij met The Exclusive Strings de muziekcategorie won.

 

Danielle was de afgelopen twee jaar violiste in de succesvolle band Kovacs, deze band is uitgeroepen door 3FM Serious Talent, won de Radio 6 Soul & Jazz Award, de 3FM award voor beste nieuwkomer, een prestigieuze Edison en een EBBA Award. Met Kovacs speelde Danielle diverse clubtours in binnen- en buitenland en speelde zij op veel toonaangevende festivals.

?

Naast bandwerk is Danielle tweede violiste binnen internationaal elektrisch strijkkwartet The Exclusive Strings waar zij inmiddels ruim drie jaar met veel plezier speelt. Hiervoor maakte zij deel uit van het Franse duo Electra-Girls waarmee zij veel luxe feesten aan de Côte d'Azur opluisterde. Daarnaast speelt Danielle met DJ's op feesten en bruiloften, verschijnt zij veelvuldig op radio en televisie, onlangs onder andere bij De Wereld Draait Door, The Voice of Holland en bij 3FM in verschillende programma's met Kovacs.
 

Ook is Danielle werkzaam als sessiemuzikante voor live optredens en studiowerk. Zo stond zij in januari met Michael Bublé in het Ziggodome als onderdeel van het strijkersensemble en nam zij recent met enkele andere strijkers de muziek voor de nieuwste Efteling commercial op.

 

Danielle stond wereldwijd op vele podia waaronder podia in Geneve, Monaco, Parijs, Berlijn, Nice, Algiers, Casablanca, Lyon, Barcelona, Lissabon, Marbella, Dubai, Brussel, Qatar en ontelbaar veel plaatsen in Nederland, zo is zij sinds 2012 jaarlijks te vinden in de Holland Casino's tijdens de viering van het Chinees Nieuwjaar

Video

Violiste Danielle vrijblijvend aanvragen