Sax Sanne

Allround/House

Info

Sanne Landvreugd die van huis uit een jazz saxofoniste is heeft inmiddels aan zoveel uiteenlopende projecten meegewerkt, dat ze veel meer is dan alleen dat.
Zo is zij te horen geweest tijdens een hommage aan schrijfster en PC Hooftprijs winnares, Astrid Roemer, samen met Sabrina Starke en Izaline Calister en maakte zij ook een compositie op een gedicht van Roemer voor deze avond. Maar treedt zij ook op met de Fra Fra Sound bigband, waarmee wereldmuziek wordt gespeeld en werkte zij aan de Wijksafari van Adelheid Roosen  mee en speelt zij regelmatig op spetterende feesten met de Dames Draaien Door.
 

In het literaire genre is zij ook een veelgevraagd saxofoniste. Zo treedt zij regelmatig op tijdens literaire avonden in de OBA en bij Bijlmer Boekt en hebben zich inmiddels ook andere literaire evenementen en spoken word artiesten interesse getoond hiervoor. 

Met de Surinaamse formatie Tiri fu bari worden op smakelijke wijze Surinaamse gedichten op muziek ten gehore gebracht in intieme sfeer.
Ook aan de show van Tineke Schouten heeft Landvreugd als saxofoniste meegewerkt.
In alle settings staat de improvisatie, energie en eigen stijl van Sanne centraal. Ritmisch, origineel en opzwepend: Landvreugd

Video

Sax Sanne vrijblijvend aanvragen

Vorige optredens

Datum Tijd Type evenement Locatie Plaats
2015-07-04 21:30 - 02:00 John & Mr. Smith
Kasteel Diepensteyn Steenhuffel, Belgie